Despre Noi

Povestea KOMITAT – Loc meseriaş de cazare

Bucureştiul este un oraş mare şi dinamic, în continuă mişcare şi expansiune. Ritmul vieţii este unul alert şi a fi conectat şi informat reprezintă marele avantaj. Dacă ai nevoie de cazare pentru echipa ta de muncitori relocaţi sau doar eşti în trecere prin capitală, îţi recomandăm să mergi la sigur şi să alegi Komitat.
Komitat este un ansamblu de clădiri construite la standarde înalte, destinate să găzduiască în orice perioadă, personalul relocat şi alte persoane care tranzitează Bucureştiul şi au nevoie de o cazare confortabilă şi adaptată la propriile nevoi.

VIZIUNE

Redefinim standardele în materie de cazare pentru personalul relocat temporar în Bucureşti.
Oferim confort sporit angajaţilor din companiile de construcţii civile sau industriale şi companiilor cu un profil de activitate care presupune o cazare prelungită.
Business-ul Komitat este o inovaţie pentru România, deoarece cazarea la noi satisface o nevoie de pe piaţă pentru care nu exista o soluţie. Noi am găsit-o şi este un câştig garantat pentru companii şi personalul acestora.

MISIUNE

Suntem parteneri profesionişti de cursă lungă şi investim în mod constant în dotări şi servicii pentru sporirea confortului.
Avem opţiuni eficiente pentru companii în ceea ce priveşte managementul costurilor de proiect, facilitând coordonarea şi comunicarea, controlul, organizarea şi alocarea productivă a timpului.
Personalizăm spaţiile după nevoile reale ale oamenilor şi eficientizăm costul proiectelor.

VALORI

Respectăm interesele angajaţilor şi ale angajatorilor, având setata o orientare către client şi nevoile acestuia. Suntem flexibili, dinamici, adaptabili şi manifestăm respect pentru profesie şi pentru lucrul bine făcut. Credem în siguranţă, confort sporit, respect faţă de oameni şi linişte. Stim că munca e muncă, odihna e odihnă şi oamenii au nevoie de un loc al lor unde să îşi adune forţele pentru o nouă zi.