d1

POVESTEA KOMITAT

Bucureştiul este un oraş mare şi dinamic, în continuă mişcare şi expansiune. Atunci când compania ta are nevoie de cazare avantajoasă pentru echipele de muncitori relocaţi, îţi recomandăm să mergi la sigur şi să alegi Komitat.

IMG_5148

LOC MESERIAŞ DE CAZARE

Komitat este un ansamblu de clădiri construite la standarde înalte, destinate să găzduiască în orice perioadă, personalul relocat şi alte persoane care tranzitează Bucureştiul şi au nevoie de o cazare confortabilă şi adaptată la propriile nevoi.

IMG_5204

ADEVĂRATA INVESTIȚIE

Am investit timp, pricepere, bani dar și suflet pentru ca muncitorii să fie tratați cu respectul pe care îl merită. Meseria este brățară de aur, iar la Komitat ne asigurăm că au parte de cele mai bune servicii de cazare de pe piață.

CIFRE CARE VORBESC DESPRE NEVOILE PIEȚEI DIN ROMANIA

2016 – Anul de test

Anul de start pentru Komitat ca și loc de cazare prietenos cu echipele companiilor care tranzitează Bucureștiul. Peste 1.000 de oameni care ne-au călcat pragul cu apreciere pentru oportunitatea de a se simți ca acasă – deși departe de cei dragi.

2017 – Rezultate care confirmă succesul

Fiind cel mai mare ansamblu de cazare dotat de la A la Z cu tot ce poate să aibă nevoie o persoană relocată temporar, companiile au fost încântate să revină la Komitat, cu echipe din diverse departamente.

2018 – Noi clădiri date în folosință

Chiar și companiile care au apelat la forță de muncă din alte țări au găsit la noi soluții de cazare potrivite atât pentru bugetele disponibile dar și pentru cerințele echipelor cazate. Astfel, a fost firesc să dăm în folosință un alt corp în incinta complexului Komitat, cu peste 1.200 locuri de cazare disponibile.

2019 – Oameni înainte de afaceri

Criza forței de muncă din Romania ne-a convins asupra faptului că oamenii sunt pe primul loc, de aceea companiile găsesc la Komitat o soluție la o paletă complexă de nevoi, pe care am știut să le identificăm și să le răspundem la cele mai înalte standarde. Un punct forte fiind și integrarea forței de muncă asiatică sosită în București și cazată la Komitat.

2020 – Testul rigurozității șI al standardelor ridicate

Și pentru noi anul pandemiei a venit cu provocări, însă a fost destul de ușor pentru că și în trecut am fost un reper pentru curățenie și igienizare riguroasă. Am sporit măsurile de siguranță, iar clienții au încredere în continuarea colaborării cu noi, pentru că am demonstrat zi de zi că suntem cei mai consistenți din industrie.

2021 – Valori puse în practică

Komitat înseamnă mai mult decât locuri de cazare pentru muncitori. Aducem valoare companiilor care își cazează echipele la noi – ele fiind resursa lor cea mai importantă. Oferim mereu consultanță pentru ca eficiența acestora să crească și păstrăm ștacheta ridicată, oricât ar fi de dure vremurile pe care le traversăm. Chiar și în vreme de pandemie, rămânem fideli valorilor prin care ne-am ridicat și continuăm să facem diferența prin fapte.

MISIUNE

IMG_5387

Redefinim standardele în materie de cazare pentru personalul relocat temporar în Bucureşti. Oferim un câştig garantat pentru companii şi personalul acestora.

  • confort sporit angajaţilor
  • Komitat este o inovaţie pentru România
  • cazarea prelungită este specialitatea noastră

VIZIUNE

Picture 2

Personalizăm spaţiile după nevoile reale ale oamenilor şi eficientizăm costul proiectelor.

  • investim constant în dotări şi servicii pentru sporirea confortului
  • suntem parteneri profesionişti de cursă lungă 
  • avem opţiuni eficiente pentru companii pentru managementul costurilor de proiect

VALORI

IMG_5136

Respectăm interesele angajaţilor şi ale angajatorilor, având setata o orientare către client şi nevoile acestuia. 

  • suntem flexibili, dinamici, adaptabili 
  • avem respect pentru profesie şi pentru lucrul bine făcut
  • credem în siguranţă, confort sporit, respect faţă de oameni şi linişte